Ranking web stranica – OPTIMIZIRANJE (SEO i HEO)


Izgubili ste se negdje na pučini interneta?

Imamo kompas i karte. Opustite se i prepustite nama da Vas uvedemo u mirnu luku - prvu stranicu na tražilicama!

Ranking web stranica podrazumijeva preuzimanje niza koraka radi što boljeg pozicioniranja Vašeg sajta na internet tražilicama (prvenstveno na GOOGLE-u). To je, ustvari, reklamna kampanja na internetu.

Ako vas tražilice ne prikazuju na prvoj stranici za pretragu po vašim ključnim riječima (npr. Po vašem asortimanu) skoro da i nema svrhe to što imate lijepu web stranicu, jer svi potencijalni klijenti koji traže to što nudite, a ne znaju za vas - neće vas ni pronaći na Web-u.
Pretraga obično završava kontaktiranjem tih desetak firmi sa prve Google stranice.

Klijentima koji već znaju za vas, vaša web stranicai ne treba, jer će vas kontaktirati telefonom ili mejlom čim im zatreba nešto iz vaše branše.

SEO optimizacija web stranice  (Search Engine Optimization) obuhvaća niz radnji na samoj web stranici, kao i niz radnji izvan stranice, a radi postizanja što bolje pozicije na tražilicama.

Poboljšanje rangiranja Vaše internet stranice na vodećim tražilicama, prvenstveno na Google-u, će Vam donijeti veći broj posjeta, a samim tim i potencijalno veći opseg posla.

HEO optimiziranje web stranice (Human Eye Optimization) ukratko rečeno predstavlja usklađivanje boja, sadržaja stranice i rasporeda elemenata na web stranici u jednu logičnu i harmoničnu cjelinu, tako da web stranica bude "ugodna za ljudsko oko", laka za kretanje i razumljiva "na prvu".

Na kraju krajeva, web stranice i pravimo za ljude, a ne za tamo neke robote tražilice, web pauke (spider-e, crawler-e) i slične koještarije.

CIJENA RANKING-a ZA POJAVLJIVANJE NA PRVOJ STRANICI TRAŽILICE:

Hand-04-256
Jedna ključna riječ ili fraza
= 20,00 €/mjes

Hand-06-256
Dvije ključne riječi ili fraze
= 35,00 €/mjes

Hand-01-256
Tri ključne riječi ili fraze
= 50,00 €/mjes

Bitna napomena: Rangiranje plaćate tek po realizaciji, odnosno, ako napravimo dogovor s Vama, mi počinjemo sa "guranjem Vaše web stranice" naprijed, a tek kada se pojavi na prvoj stranici na Google-u za dogovorene ključne riječi, počinje teći razdoblje od godinu dana (ugovor se sklapa na godinu dana).

Autor: Aleksandar Čuković, TvornicaStranica!

Pogledajte web stranice o čijem rangu na Google-u u mi brinemo:

 

Jedan click Vas dijeli od prve stranice na GOOGLE-u »